miércoles, 24 de febrero de 2010

CONSTITUCIÓ DE LA ASSOCIACIÓ DE CONSUM CATIFA VERDA.


S'ha constituït recentment a Sant Feliu l'associació de consumidors/es CATIFA VERDA. El grup de consum de l'Assoc. Dones de Mas Llui ha participat activament en la seva constitució. Els fins socials plantejats per la nova associacio són els següents: Agrupar a las famílies compromesas amb una alimentació més sana i una producció sostenible i respectuosa amb el medi ambient, que no comprometi les opcions de les generacions futures; Promoure accions formatives i l'educació sobre el consum responsable i sostenible, la bioagricultura i el cooperativisme; Afavorir l’apropament entre el món urbà i el rural; Promoure la cooperació entre las famílies com la millor forma d’organització social per a l'adquisició de béns i serveis i que permet fer compatibles individu, família i col·lectivitat, impulsant espais i iniciatives cooperatives.

2 comentarios:

Unknown dijo...

Hola, he tornat ha viure a Mas Lhuhí després de uns anys de ausència i estaria interessada en formar una cooperativa de consum de productes ecològics, tipus Germinal, per posar un exemple(de la que he format part durant uns anys).
Voldria saber si hi hauria mes families interessades en aquest tema.
el meu mail es estherlupresti@gmail.com

DONES DE MAS LLUI dijo...

Hola Esther

Quisiera informarte que CATIFA VERDA es la propuesta cooperativa de productos ecológicos impulsada por nuestra asociación en el barrio, en la cual actualmente participan una media de 20 familias y que tiene ya cerca de tres años de existencia como grupo de consumo. Actualmente se ha constituido como asociación de consumo de carácter familiar y uno de sus fines sociales principales es impulsar el cooperativismo entre las familias del barrio y la ciudad
En caso de que te interese información sobre nuestro proyecto puedes dirigirte al teléfono 626590939 o enviar un email a catifaverda@hotmail.com o donesdemasllui@hotmail.com .

Saludos