jueves, 22 de octubre de 2009

PROGRAMA DONA I SALUT DE MAS LLUI.

A partir de novembre DONES DE MAS LLUI s'ha proposat iniciar un programa de gestió de l'Espai Dona i Salut que tindrà per objecte ordenar i gestionar l'espai, el temps i els recursos disponibles de forma més eficient, oferint així a les seves sòcies i a les veïnes del barri MAJORS OPORTUNITATS DE TEMPS dedicat al seu cos i a salut, com també a MILLORAR LA QUALITAT del conjunt d'activitats que es puguin ofertar des de l'esmentat espai. Perquè sigui possible el Programa DONA I SALUT se n'anirà posant en pràctica un SISTEMA FLEXIBLE d'accés als diferents tallers setmanals i que amb una quota única entorn dels 33 € (segons participants) donaria dret a qui participi a accedir a tots els tallers i activitats gestionades des del Programa.

El Programa que s'articularia al voltant als:
· Tallers de caràcter setmanal o quinzenal: ioga, chikung, dansa oriental....
· Tallers participatius de salut, mensuals o bimensuales,…, comptant amb professionals; o sent dinamitzats per les pròpies sòcies com a intercanvi de coneixements i experiències.
· Biblioteca Dona i Salut (cine forum, debats, conferencias,…).

Durant aquest pròxim mes de novembre, a més dels tallers de ioga de la tarda/nit i del taller de chi kung matinal ja existents, s'ofertarà un nou taller setmanal de CHI KUNG per les tardes, tots els divendres de 19 h a 20 h També es farà una presentació i demostració del taller de Tai Chi que es pretén ofertar (taller en col·laboració amb l'Assoc. Famílies Mas Lluí). I el 20 de novembre s'organitzarà un divertit taller sobre Dona i Sexualitat que dinamitzarà la Red CAPS.L es persones interessades en més informació haurien de dirigir-se a l'email donesdemasllui@hotmail.com o trucar el Tl. 626590939.

No hay comentarios: